Prijs op aanvraag

A495-1281233_343

Prijs op aanvraag

A495-1281233_485

Luidsprekers

Luidsprekers met bedrukking

Een luidspreker dient er voor om meer geluid te produceren zodat veel mensen het kunnen horen. De luidspreker kunt u bijvoorbeeld aansluiten op uw iPod. U kunt dan muziek aanzetten en de muziek komt vervolgens uit de luidspreker zo kunt u samen met uw familie en vrienden muziek luisteren. De luidspreker is ook ontzettend handig voor feesten.


U kunt de luidspreker laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u de luidspreker kunt laten bedrukken wordt het product persoonlijker en alleen gericht naar uw bedrijf. De luidspreker is een leuk relatiegeschenk en doordat u het kan laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. Doordat luidsprekers nuttig zijn en een mooi uiterlijk hebben zullen ze zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een product dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten om u bedrijf zo goed mogelijk te kunnen promoten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de wereldbol, de visitekaarthouder en de digitale fotolijst.


Indien u vragen heeft over de luidspreker bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luidsprekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: