Luidsprekers voor 3,5mm aansluiting

Luidsprekers voor 3,5mm aansluiting met bedrukking

Bent u op zoek naar een handige luidspreker? Dan hebben wij precies wat u zoekt. De luidspreker kunt u voor vele apparaten gebruiken. De luidspreker heeft een 3,5 mm-aansluiting. De luidspreker is ontzettend slim en uniek ontworpen. Door zijn mooi uiterlijk past hij in iedere kamer en zelfs op kantoor.

U kunt de luidspreker bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De luidspreker is een geschikt relatiegeschenk, maar doordat u de luidspreker ook nog kan laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel voor op beurzen en opendagen. Doordat de luidspreker vaak wordt gebruikt komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij u klanten.

Opzoek naar een ander promotiemiddel dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is aan promotiemiddelen kunt u er altijd zeker van zijn, dat er een product is die het beste bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de luidspreker bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luidsprekers voor 3,5mm aansluiting? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: