Luxe Congrestassen

Luxe Congrestassen met bedrukking

Een congrestas is een tas die ideaal is om mee te nemen naar congressen en vergaderingen. Onze luxe Non Woven congrestas heeft een open hoofdvak en voorvak en een extra kartonnen bodem. Ook heeft de luxe congrestas een enkele, verstelbare draagriem, versterkt met stikwerk. Deze draagriem en de kartonnen bodom zorgen voor een extra stevige tas. De draagriem kan tot op 53 cm draaghoogte worden ingesteld. Verder heeft deze functionele congrestas diverse zijvakken, pennenvakjes en een visitekaaratjeshouder. We kunnen deze 35,5 x 40,6 x 15,2 cm luxe congrestas in diverse kleuren leveren.


Als relatiegeschenk of promotiemiddel is de luxe congrestas uitstekend bruikbaar. Congressen en beurzen zijn namelijk dé gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek.  We kunnen de luxe congrestas voor u personaliseren door de tas te bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam.  Een bedrukte luxe congrestas is leuk om cadeau te doen aan al uw relaties!


Bent u op zoek naar een origineel promotioneel  geschenk? Dan is de luxe congrestas ongetwijfeld iets voor u! Voor meer informatie over dit product, kunt u via deze site contact opnemen met onze werknemers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luxe congrestassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: