Luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die u voorziet in uw bedrijf voor uw trouwste klanten.

Voorbeelden van luxe relatiegeschenken kunnen zijn: een barbecue set, een luxe handdoek, een schilderij, een luxe schrijfmap, een trolley, allerlei elektronica, een verrekijker, een horloge, een laptoptas, een exclusief zakmet, een luxe pen, enzovoort.

Uw klanten zullen zich gewaardeerd voelen en gerespecteerd door het ontvangen van hun luxe relatiegeschenk. De relaties met uw leveranciers en klanten zullen er via dit relatiegeschenk natuurlijk wel bij varen.

Het is een optie, maar het is altijd leuk om de luxe relatiegeschenken te bedrukken met het logo van uw bedrijf (en/of andere gegevens). Zo krijgen de luxe relatiegeschenken een persoonlijke tint.

HSG relatiegeschenken biedt u een zeer groot assortiment aan luxe relatiegeschenken, die u kunt bekijken door bovenaan verder te klikken naar de zoekpagina. Onderaan kunt u een offerte aanvragen voor een luxe relatiegeschenk. De op maat gemaakte offerte (steeds vrijblijvend!) voor de luxe relatiegeschenken zal u dan zo snel mogelijk worden toegestuurd door een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luxe relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: