Maffia hoeden

Maffia hoeden met bedrukking

De maffiahoed gemaakt van jute is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een perfecte pasvorm en een goede styling. Hoeden komen vaak onder ogen en zijn om die reden perfect inzetbaar als reclame item. Wij bedrukken de jute maffia hoed goedkoop met uw boodschap of promotie tekst.

De maffia hoed is ook zeer leuk voor het Oktoberfest of andere thema feestjes. De maffia hoed maakt ieder feest compleet! Boven de rand van de hoed kan een band worden toegevoegd voor een speels effect. De band kan worden besteld in verschillende kleuren en kan voorzien worden van een opdruk. Wilt u de gekleurde band voorzien van een reclame tekst, een boodschap of bedrijfsgegevens? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde maffia hoeden zo snel mogelijk bij u thuis worden geleverd. HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van originele promotieartikelen en gadgets. Vandaar dat wij u de beste adviezen kunnen geven en altijd de beste prijs-kwaliteit verhoudingen bieden.

Maffia hoed met bedrukking

Jute maffia hoeden zijn echte eye-catchers! Hierdoor komt uw boodschap of promotietekst ongetwijfeld vaak onder de aandacht. Wij hoeven u niet uit te leggen hoe gunstig dat is voor de bekendheid van uw bedrijf, vereniging of merk. De gepersonaliseerde maffia hoed is voorgevormd met frontversteviging en is van uitstekende kwaliteit waardoor de hoed nog lang mee zal gaan en uw boodschap nog lang wordt gedragen.

Bedrukte Hoeden

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons assortiment. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse hoeden van goede kwaliteit voor een zeer lage prijs. Zo kunt u met een beperkt budget een breed publiek bereiken. Ook voor kerstmutsen, graduation-hoeden en andere thema gerelateerde hoofddeksels bent u bij ons aan het goede adres! Heeft u in plaats van de jute versie van de maffia hoed liever gepersonaliseerde maffia hoeden gemaakt van canvaskatoen? Geen probleem! Onze mogelijkheden zijn enorm!

Heeft u interesse gekregen in de jute maffia hoeden met logo of heeft u vragen en/of opmerkingen over een van onze hoeden met of zonder bedrukking? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de jute maffiahoed die het beste past bij uw bedrijf. Vraag gerust naar wat er allemaal mogelijk is!

assortiment hoedenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor maffia hoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: