Magic (compressed) towels

Magic (compressed) towels met bedrukking

De compressed towel is een magische handdoek. De handdoek wordt onder hoge druk samengeperst tot een compact pakketje met een bepaalde vorm. Er zijn een aantal standaard vormen waaruit gekozen kan worden. Het is ook mogelijk om zelf een vorm te kiezen.

Handdoeken met bedrukking

Op de buitenkant van het pakketje kan een afbeelding of tekst gedrukt worden, zodat er een persoonlijk pakketje ontstaat. De bedrukte magische handdoek relatiegeschenk kan bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen of evenementen of cadeau gedaan worden aan uw relaties of zakenpartners.

Handdoeken met logo

De magic compressed towel als relatiegeschenk is een geschikt cadeau, omdat handdoeken vaak van pas komen. Door er een bepaalde vorm van te maken, ontstaat er een origineel geschenk dat zeker op  zal vallen.

Voor vragen over de bedrukte of onbedrukte magische handdoek, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer relatiegeschenken, promotionele artikelen en gifts.

assortiment handdoekenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magic (compressed) towels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: