Magic Cubes

Magic Cubes met bedrukking

Stelt u zich eens voor: Iedereen kijkt om naar uw reclame. Dat is in het kort wat ieder bedrijf bereiken wil. De Magic Concepts zorgen daarvoor! 

Met de Magic Concepts objecten brengt u uw boodschap over met een unieke twist, die bijblijft. De unieke vouwstructuren doen hun magische reclamewerk door handen en geest bezig te houden en bij iedereen een glimlach teweeg te brengen. Objecten van de Magic Concepts bundelen de communicatiekracht van relatiegeschenken met de vormgevings- en informatiemogelijkheden van drukwerk. 

Neem bijvoorbeeld de Magic Cube. De Magic Cube is een populaire klassieker. De magische communicatieve charme van de Cube maakt hem tot hét middel voor productimplementaties, 3d-flyers, kalenders, etc. 

Magic cube met logo

Of neem de Magic Can. Stelt u voor u handelt in buizen en wilt uw klanten op een originele en interessante manier verrassen met een relatiegeschenk, maar u kunt niks bedenken wat met buizen te maken heeft. Dan kent u de verbazingwekkende leuke Magic Can nog niet. De Magic Can zorgt voor een onbedwingbare neiging tot spelen. De vele weergave- en vouwmogelijkheden zijn intellectueel stimulerend en zeer onderhoudend.  

De Magic Concepts zijn verkrijgbaar in een groot aantal vormen, maten en ontwerpen. Zo kunt u helemaal tot het uiterste gaan om uw boodschap op een originele en leuke manier over te brengen op uw klanten.

assortiment kubussenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magic cubes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: