Magneten rond

Magneet rond met bedrukking

Magneten kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden en worden daarom regelmatig ingezet als relatiegeschenken. Ook als give-aways op evenementen en beurzen zijn magneten razend populair. Compleet naar uw wens zijn de promotie magneten te bedrukken met logo en tekst.

De ronde meten zijn in verschillende kleuren te bestellen. Op die manier kunt u de ronde magneten geheel inrichten naar de huisstijl van uw bedrijf. Laat de ronde magneten bedrukken met logo en tekst voor optimale promotie. Het leuke van bedrukte magneten is dat uw boodschap of reclame nog lang en goed zichtbaar bij uw relaties blijft hangen.

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van give-aways, promotieartikelen, reclame items en relatiegeschenken. Wij weten dan ook al te goed hoe belangrijk een nuttig relatiegeschenk is. Een goed gekozen relatiegeschenk heeft een hoge attentiewaarde waardoor de herinnering langer blijft hangen. Een bedrukte magneet komt dagelijks onder ogen, doordat magneten met logo vaak gebruikt worden op bijvoorbeeld koelkasten of whiteboards. Onze koelkast magneten zijn naar wens te bedrukken en leverbaar in verschillende maten en kleurcombinaties.

Laat uw waardering blijken aan uw hardwerkende personeel met een origineel en gepersonaliseerd relatiegeschenk dat ook nog eens bruikbaar is! De ronde magneten met logo zijn online te bestellen op www.hsg-relatiegeschenken.com tegen lage prijzen. Wij zijn in staat om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden en kunnen u verzekeren van een snelle levering. Onze promotie magneten houden uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten, personeel en andere relaties. De bedrukte ronde magneet is een kracht relatiegeschenk, letterlijk en figuurlijk!

Zoekt u een productpresentatie, leuke collectables of gewoon een origineel relatiegeschenk? De reclame magneet met opdruk is altijd een perfecte oplossing! Maak uw wensen kenbaar en wij gaan samen met u aan de slag! De koelkast magneten in ronde vorm wordt zo snel mogelijk als relatiegeschenken bij u thuis geleverd!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magneten rond? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: