Magneten boekenleggers

Magneten boekenleggers met bedrukking

De magneet boekenlegger is een boekenlegger met een magneet. Dit is erg handig, want dan kan de boekenlegger niet meer uit het boek vallen, en weet u dus altijd waar u was gebleven met lezen.

De magneet boekenlegger bestaat uit 1 deel, dit is door de helft gevouwen zodat de magneet boekenlegger 2 zijden heeft en de boven kant van de magneet boekenlegger aan elkaar zit, zoals een dak.
Aan de binnenkant van de magneet boekenlegger zitten aan allebei de zijden een magneet die elkaar aantrekken. Wanneer je de magneet boekenlegger tussen een boek doet komen de twee magneten naar elkaar toe en zitten ze vast.

De magneet boekenlegger is gemaakt van luxe gelamineerd kunststof. De magneet boekenlegger kan naar wens aan alle zijden bedrukt worden. Het is daardoor een goed promotiemiddel, het product is ook goedkoop dus u kunt ze gemakkelijk uitdelen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magneten boekenleggers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: