Magneten

Magneten met bedrukking

Een magneet of een permanente magneet is een object dat uit zichzelf magnetisme vertoont. Magnetisme is de aantrekkende kracht die de magneet op ijzeren, aluminium en nikkel voorwerpen heeft.

Een magneet heeft niet alleen een aantrekkende kracht maar ook een afstotende kracht. De reden daar van is dat een magneet twee magnetische plaatsen heeft. Die plaats waar de magnetische werking het sterkst is noemen we de polen van een magneet. Een van deze polen noemen we de noordpool omdat bij vrij draaibare magneten de pool zich naar het noorden richt. De andere pool van de magneet noemen we de zuidpool.

Oorspronkelijk werden magneten van staal gemaakt. Op de dag van vandaag gebruikt men allerlei metaalmenging om een magneet te maken zoals ijzer, nikkel, aluminium, kobalt, mangaan en koper. Ook keramische stoffen worden bij het maken van een magneet toegevoegd, zoals bariumoxide en ijzeroxide.

Wij bieden u deze magneten als relatiegeschenk aan omdat ze in alle kleuren en vormen bestaan. Onze magneten zijn helemaal niet duur: u kunt zo hoog en zo laag als u wilt in de prijsklasse gaan. U kunt magneten bovendien laten bedrukken hoe u maar wil.

Er bestaan ook verschillende magnetische artikelen, zoals een magnetisch rekenmachine, een magnetische klok, magnetisch latje,…Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magneten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: