Magneten vierkant

Magneten vierkant met bedrukking

Magneten zijn alledaagse voorwerpen die gemakkelijk voorzien kunnen worden van een persoonlijke opdruk. Door middel van bedrukking is de vierkante magneet een perfect reclame artikel dat zal worden gewaardeerd door uw klanten en relaties.

Door het personaliseren van de magneten, wordt de ontvanger van het relatiegeschenk er telkens aan herinnerd van wie dit fraaie geschenk afkomt! Daarnaast komt uw bedrijfslogo onder veel ogen en wordt uw bedrijf alsmaar bekender. De vierkante magneten met bedrukking als relatiegeschenken vergroten niet alleen uw naamsbekendheid maar versterken tevens uw relaties. Dat is de kracht van een promotioneel relatiegeschenk! Relatiegeschenken zijn altijd leuk om te krijgen en zullen dan ook dankbaar worden aangenomen.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons assortiment aan koelkastmagneten. Zo bieden we u ronde magneten met logo, bedrukte vierkante magneten of custom made producten met full colour bedrukking. Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar een passend relatiegeschenk voor uw bedrijf! Wij zijn flexibel en ruimdenkend, onze mogelijkheden zijn hierdoor enorm!

Het personaliseren van goedkope magneten met uw eigen bedrukking is erg eenvoudig bij HSG Relatiegeschenken! Het goedkoop bedrukken van relatiegeschenken zoals vierkante magneten is onze passie en doen wij al meer dan 25 jaar voor particulieren en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring in de in- en verkoop van magneten kunnen wij u de scherpste prijs-kwaliteit verhoudingen bieden. HSG Relatiegeschenken staat bekend om de snelle levering, lage prijzen en goede service. Voor aanvullende informatie over bedrukkingen op magneten kunt u altijd gratis en vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Ons verkoopteam staat voor u klaar!

De vierkante magneet kunnen wij goedkoop bedrukken met logo en tekst. Dit maakt de magneten perfect inzetbaar als reclame artikelen en promotionele relatiegeschenken. Binnen een korte tijd kunnen wij de vierkante magneten bedrukken met logo en bij u thuis leveren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magneten vierkant? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: