Magnetenpuzzels

Magnetenpuzzels met bedrukking

U kunt van uw ontwerp een eigen magneetpuzzel maken. Een magneet puzzel is leuk om in te zetten tijdens spaaracties. Elke keer kan er een nieuw stukje weggegeven worden, totdat de puzzel compleet is.

Een bedrukte magneet puzzel is een geschikte businessgift. Bedrukte magneetpuzzels kunnen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. Bedrukte magneetpuzzels kunnen ook weggeven worden aan relaties of zakenpartners. Op deze manier hebben ze een aandenken voor de samenwerking.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer relatiegeschenken, gadgets en gifts. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan op de button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magnetenpuzzels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: