Magnetische boekenleggers

Magnetische boekenleggers met bedrukking

De magnetische boekenlegger is een boekenlegger die twee magnetische zijdes heeft. U kunt de magnetische boekenlegger tussen een bladzijde plakken. Doordat de boekenlegger twee magnetische zijden heeft blijft de bedrukte boekenlegger gemakkelijk op zijn plaats zitten.

De magnetische boekenlegger relatiegeschenken kunt u geheel naar uw wens laten bedrukken. Laat de magnetische boekenlegger bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De magnetische boekenlegger zorgt voor een korte tijd voor een grotere naamsbekendheid. 

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de magnetische boekenlegger. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de magnetische boekenlegger.

Homepage 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magnetische boekenleggers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: