Magnetische tandenborstels

Magnetische tandenborstels met bedrukking

Iedereen heeft een tandenborstel nodig, want het is belangrijk om je tanden goed te poetsen! Vaak staan de tandenborstels slordig in een bekertje of de tandenborstels liggen verspreid naast de wasbak. Een eventueel bedrukte magnetische tandenborstel als relatiegeschenk is dan de oplossing, want deze is erg handig. Er zit namelijk een klein magneetje in de kop van de tandenborstel. Zo kan de magnetische tandenborstel netjes aan de muur (bijvoorbeeld naast de spiegel) opgehangen worden.

De magnetische tandenborstels zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, zwart en groen in combinatie met wit. De magnetische tandenborstel als relatiegeschenk is te bedrukken met een naam of logo van een bedrijf. Hierdoor zijn de bedrukte magnetische tandenborstels een goed promotiemiddel. Ze zijn uit te delen op grote beurzen of evenementen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magnetische tandenborstels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: