Make-up tassen

Make-up tassen met bedrukking

Bent u opzoek naar een klein tasje om uw makeup te vervoeren zodat alles bij elkaar blijft en er niks met uw makeup kan gebeuren? Dan hebben wij het product dat u zoekt. We hebben verschillende soorten makeup tassen in ons assortiment. U kunt er zeker van zijn dat er een makeup tas is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


U kunt de makeup tas relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking op de makeup tas is het een perfect promotiemiddel en giveaway. De makeup tas is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De makeup tas is erg leuk voor vrouwen van alle leeftijden en zal zeker gewaardeerd worden.


In ons assortiment bieden we kleine makeup tasjes aan en grotere makeup tasjes met een spiegel. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de makeup tas bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor make-up tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: