Manicure sets

Manicure sets met bedrukking

Een manicure set is een set, waarin zich artikelen bevinden waarmee je een manicure kunt uitvoeren. Voorbeelden van dergelijke artikelen uit een manicure setje zijn een schaar, een nagelknipper, een nagelvijl, een pincet, een bokkenpootje, enzovoort.

Vooral vrouwen hebben een dergelijke manicure set in hun handtas en/of bij hun thuis. Een manicure set is vaak een tasje, gemaakt van echt of imitatieleder. Ook kunststof wordt soms gebruikt als omhulsel voor de manicure set. De manicure set bestaat er in zeer goedkope versies, maar ook in luxe setjes.

Als relatiegeschenk is de manicure set zeer interessant. De manicure set kan bedrukt worden met het logo van uw bedrijf. Bovenaan kunt u verder klikken op "Zoek naar manicure setjes" en zo kunt u uw favoriete manicure set uitkiezen. Wanneer u nog vragen heeft over een manicure set, kunt u altijd een van onze medewerkers contacteren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor manicure sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: