Markeerstiften

Markeerstiften met bedrukking

Een markeerstift is een viltstift in een fluorescerende felle kleur. Deze stift is bedoeld om stukken tekst te markeren zonder dat de tekst hierdoor onleesbaar wordt. Meestal wordt de arceerstift gebruikt om een belangrijk stuk tekst aan te duiden. De tekst valt namelijk meer op wanneer deze gemarkeerd is, waardoor je ogen er als het ware naartoe worden getrokken. Een markeerstift is leuk om te geven als promotie-item op bijvoorbeeld beurzen of evenementen.

De accentueerstift kan dan bedrukt worden met het logo van uw bedrijf of vereniging. Men kan ook een slogan op de viltstift laten drukken. Er zijn veel verschillende soorten arceerstiften. Zo kunt u denken aan verschillende kleuren en lengtes, maar zelfs de vorm kunt u zelf kiezen! Een bedrukte markeerstift in een mooie kleur, met een fijne lengte en met een grappige vorm.

assortiment markeerstiften

Iedereen is blij met een tekstmarker als relatiegeschenk! Voor meer informatie ga naar ‘tekstmarker’.

assortiment tekstmarkersSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor markeerstiften? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: