Markeerstiften met waskrijt vulling

Markeerstiften met waskrijt vulling en bedrukking

Markeerstiften zijn al sinds jaar en dag erg populaire relatiegeschenken en give-aways. Dit is natuurlijk niet zonder reden: fluorescerende textmarkers worden dagelijks gebruikt en hebben een relatief groot drukoppervlak waardoor de bedrukkingsmogelijkheden enorm zijn! HSG Relatiegeschenken kan compleet naar uw wens de highlighters bedrukken met logo en tekst.

Naast onze standaard markeerstiften bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor textmarkers met waskrijtvulling. De waskrijt highlighter is zacht en droogt niet zo snel uit als de gangbare tekstmarkers. Deze fluor highlighters worden geleverd in een etui met grote drukoppervlakte voor optimale promotiemogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren highlighter etuis zodat u kunt kiezen voor de kleurencombinatie die uw bedrijf het beste vertegenwoordigen. Bent u geïnteresseerd in onze textmarker set met bedrukking? Wij willen u graag laten zien hoe mooi wij de markeerstiftset bedrukken met logo en boodschap. Naast highlighter sets hebben we natuurlijk ook losse tekstmarkers en ander schrijfgerei in ons assortiment opgenomen. Laat u inspireren door het assortiment op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com of neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Markeerstift set met bedrukking is een gewaardeerd relatiegeschenk, geschikt voor elke branche. Heeft u graag hulp bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk voor uw bedrijf? Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring en kunnen u deskundig advies geven. Een markeerstift set met logo bedrukking? Bedrukte tekstmarkers met waskrijtvulling bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs? Accentueerstiften bedrukken met een eigen boodschap? Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden!

Bedrukte tekstmarkers met waskrijtvulling zijn een veel gezien promotiemiddel en daardoor erg effectief als relatiegeschenk. Er is geen betere manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw zakelijke relaties! Onze bedrukte markeerstiften met waskrijtvulling kleuren uw relaties!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor markeerstiften met waskrijt vulling? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: