Marksman radar pennensets

Marksman radar pennensets met bedrukking

Het design van de Marksman radar pennenset is een combinatie van klassieke stijl gecombineerd met een modern uiterlijk. De marksman pennenset is van zeer goede kwaliteit en straalt dat ook zeker uit. De pennenset zal gewaardeerd worden door uw relaties.

De pennenset bestaat uit een prachtige kunststof balpen en de luxe stylus pen. Deze producten zijn verpakt in een mooie geschenkverpakking van Marksman.
U kunt de Marksman radar pennenset relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De Marksman radar pennenset is geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte marksman radar pennenset is uitermate geschikt als give away op beurzen en open dagen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor marksman radar pennensets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: