Massage sets

Massage sets met bedrukking

Masseren en aanrakingen zijn een noodzaak voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Reeds lang wordt het steeds duidelijker hoe belangrijk lichamelijk contact is voor het emotioneel, verstandelijk en fysiek functioneren van de mens (zowel bij kinderen, volwassenen als ouderen). Lichamelijk contact werkt preventief tegen stress. Een massage is daarom een zeer goed idee bij het bestrijden van stress. Op het lichaam bevinden zich honderden punten die elk in verbinding staan met de organen, de spieren en delen van het zenuwstelsel. Door deze punten te beïnvloeden (via massage) kunnen de verbonden delen van het lichaam beter functioneren.

Een massage set is een set vol massage producten. Voorbeelden van dergelijke massage artikelen in een massage set zijn onder andere: een massage roller, massage warmtepads, massage olie, badzout, kaars, massage sticks, een massage tool, enzovoorts. Een massage set kan in een mooi tasje zitten (plastic of stoffen).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor massage sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: