Maxi jeu de boules

Maxi jeu de boules met bedrukking

Maxi jeu de boules is een houten kist met daarin zes jeu de boules ballen en één klein balletje.
Jeu de boules is een spel, het doel bij dit spel de ballen zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te gooien. Het kleine balletje van de jeu de boules-set is gemaakt van hout. De zes jeu de boules ballen liggen stootvrij in de jeu-de-boules-set en de ballen hebben twee verschillende soorten motieven zodat er met twee mensen gespeeld kan worden.Op die manier kunnen de de jeu-de-boule-ballen uit elkaar houden. De kist van de speelset is een stevige houten kist met daarop stalen haakslotjes, zodat de boules-set goed gesloten blijft.

Verder zit er ook nog een meetkoord in de jeu de boules set zodat u kunt nameten wie het dichtste bij het kleine balletje zit. Omdat de maxi-jeu-de-boule set heel stijlvol is maak je een goede indruk met de speel-set. U kunt de maxi jeu de boules set ook laten bedrukken, zo maakt u het product echt een eigen product en origineel. Deze Jeu de boules set de luxe, 6 ballen in 2 motieven, houten balletje en meetkoord, in houten kist. In doos
.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor maxi jeu de boules? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: