Medailles

Medailles met bedrukking

De bronzen, zilveren en gouden medailles kunnen voorzien worden van een enkelzijdig dominglabel zodat de medaille gepersonaliseerd kan worden geheel naar uw eigen wens. Wanneer uw klanten, personeel of andere relaties een bijzondere prestatie verricht hebben mogen zij best even in het zonnetje worden gezet!

Medailles hebben wij in veel soorten, maten en designs. Speciaal voor u hebben we op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com een selectie gemaakt met te bedrukken medailles. Meestal worden medailles of bekers uitgereikt als tastbaar symbool van een onderscheiding. Om de prijs uniek te maken kan een medaille bedrukt of gegraveerd worden. Op deze manier is een bedrukte medaille een origineel en blijvend relatiegeschenk en inzetbaar om bijvoorbeeld uw relaties te bedanken voor een fijne samenwerking. Bent u werkzaam bij een sportvereniging en wilt u graag een leuke prijs voor een toernooi of wedstrijd? Ook dan is de medaille met opdruk zeer geschikt! U kunt kiezen voor een standaard halslint maar nog origineler is het om ook het koord te laten bedrukken met uw logo. Laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Bronzen medailles graveren? Een zilveren medaille bestellen met een bedrukt halslint? Gouden medailles goedkoop personaliseren met een bedrukte doming? Onze medailles kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door middel van een eigen ontworpen dominglabel of gravering. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de medailles in de huisstijl van uw bedrijf, logo, merk of vereniging worden bedrukt. Wanneer de medaille met logo door u goedgekeurd is, wordt de medaille in productie genomen.

Ook voor penningen, bekers of andere onderscheidingen bent u bij HSG Relatiegeschenken op het juiste adres! Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gewenste artikelen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken en graveren van relatiegeschenken of promotieartikelen. Wij garanderen goede kwaliteit en een snelle levering. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de medailles met dominglabel of over andere artikelen of diensten.

De medaille met logo gravering zal vaak onder ogen komen en nog lang bewaard worden. Hierdoor wordt er nog jaren reclame gemaakt voor uw bedrijf of vereniging en dat is natuurlijk erg gunstig voor uw naamsbekendheid!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor medailles? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: