Meetlatten

Meetlatten met bedrukking

Een meetlat is een meetinstrument waarmee lengtes gemeten kunnen worden. Een ander woord voor meetlat is lineaal. Een meetlat kan verschillende afmetingen hebben. Vaak worden volgende afmetingen gebruikt voor een meetlat: 10cm, 20cm, 30cm en 50cm.

Aangezien bij bureauwerk zeer veel wordt gewerkt met een meetlat, is de meetlat uiterst geschikt als relatiegeschenk. Vaak heeft de meetlat nog een extra functie, zoals een meetlat in een tekenset, een 3in1 meetlat (met meetlat, memoclip en briefopener), een meetlat met vergrootglas, een meetlat met markeerstift, enzovoorts.

HSG relatiegeschenken kan u de meetlat als relatiegeschenk aanbieden. De meetlat wordt dan bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging, zodat de meetlat een promotie-item wordt. Klik dus bovenaan verder naar de zoekpagina waar u het assortiment van onze meetlatten kunt bekijken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor meetlatten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: