Melkbussen als spaarpot

Melkbussen als spaarpot met bedrukking

Geld wil je laten groeien en dat doen de bloembollen die we hierin verpakken ook! De melkbus als spaarpot is het geschenk voor mensen die van tuinieren houden. De melkbus is gevuld met bloembollen en wordt het hele jaar door geleverd. De afmetingen van de melkbus als spaarpot zijn 8,5 x 14 cm.

U kunt de melkbus als spaarpot relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De melkbus als spaarpot is een leuk relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw relaties.

Vindt u niet de melkbus als spaarpot die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de melkbus als spaarpot aanvragen door op de button onderaan te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor melkbussen als spaarpot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: