Memoborden

Memoborden met bedrukking

Een memobord is vast en zeker één van de leukere relatiegeschenken die u aan uw relaties kunt schenken. Een memobord is een geschenk dat erg geapprecieerd zal worden, aangezien een memobord altijd van pas komt.

Bij HSG relatiegeschenken vindt u het memobord in alle kleuren, materialen en maten. Zo hebben we magnetische memoborden, maar ook de verouderde memoborden gemaakt van kurk zijn nog steeds beschikbaar bij ons. Een memobord kan ook gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf of vereniging. Ook kunt u een memobord verkrijgen met een magnetische fotokader of een memobord met een ingebouwde weekplanner.

U kunt bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina voor ons assortiment aan memoborden. Zit het memobord wat u zoekt niet bij dit assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staan steeds tot uw dienst!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor memoborden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: