Memohouders 8 knijpers

Memohouders 8 knijpers met bedrukking

Heeft u ook last van rond slingerende notities? Dat is nu verleden tijd met de memohouder 8 knijpers. U kunt gemakkelijk uw notities vast klippen aan de 8 knijpers. Op deze manier raakt u nooit meer een notitie kwijt. U kunt ook een foto vastmaken aan de clip. Het heeft een leuke sfeer op uw bureau en is absoluut een must have. De bedrukte memohouder 8 knijpers is gemaakt van kunststof en heeft een zilveren kleur.

De memohouder 8 knijpers kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt op het blokje van de memohouder met 8 knijpers. Door middel van bedrukking wordt de memohouder 8 knijpers meer naar u en uw bedrijf gericht. Door de bedrukking is het uitermate goed geschikt als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten memohouders, zoals de ecologische memohouder, memoblokje en de memohouder in gloeilampvorm. Doordat er zoveel verschillende soorten memohouders bij ons verkrijgbaar zijn is er altijd een memohouder die bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de memohouder of een andere memohouder neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor memohouders 8 knijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: