Memohouders

Memohouders met bedrukking

Een memohouder is een houder die memo-blaadjes kan vasthouden.

De memohouder bestaat er in twee vormen. De eerste is de memohouder die memoblokjes vasthoudt, waarvan de memo's al dan niet aan de achterkant vastgeplakt. Deze memohouder vind je vaak terug op een bureau.

Een tweede vorm van memohouder is deze die slechts één of enkele memoblaadjes kan vasthouden. Vaak is deze memohouder gemaakt in een leuk design, zoals een dier of een voorwerp. Vanuit dit voorwerp steekt er dan een staafje uit, waaraan je de memo aan kunt vastmaken. Ook deze memohouder vind je vaak terug op een bureau.

HSG relatiegeschenken kan deze eerste en tweede vorm van memohouder bedrukken. Dit is een zeer leuk relatiegeschenk! Wanneer je echter één (of enkele) onbedrukte memohouder wenst te kopen, kan je terecht op onze webshop http://www.worldofgifts.eu. Hier kan je zeer snel en eenvoudig je bestellingen doorvoeren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor memohouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: