Memory sticks

Memory sticks met bedrukking

Een memory stick is een apparaatje waarop je data kunt opslaan, zoals foto's, mp3's, video en andere bestanden. Tegenwoordig is de memory stick steeds in een groter formaat beschikbaar.

Als relatiegeschenk is de memory stick een uitstekende keuze! Een memory stick wordt vrijwel dagelijks gebruikt op een kantoor voor het uitwisselen van gegevens. Ook om eventueel thuis verder te werken, wordt de memory stick gebruikt voor het opslaan van de bestanden. Op scholen waar niet met laptops wordt gewerkt, is het gebruik van een memory stick broodnodig.

HSG relatiegeschenken heeft een uitgebreid aanbod aan memory sticks. U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de memorystick. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de memory stick.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor memory sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: