Messen

Messen met bedrukking

Een mes is een gereedschap dat zeer scherp is, het wordt gebruikt om mee te snijden. De meest voorkomende vorm van een mes is een lemmet met een handvat en één scherpe zijde, waarmee men kan snijden.

Messen zijn leuke relatiegeschenken, aangezien iedereen wel eens een mes nodig heeft. Voorbeelden van messen die als relatiegeschenk kunnen worden gebruikt zijn zakmessen, zeildersmessen, vleesmessen, steakmessen, golfmessen, bucklites, broodmessen, kelnermessen, eenhandsmessen, rescue messen, hitchhikers, snijmessen, hobbymessen, klapmessen, fileermessen,...

Een mes kan vaak ook een onderdeel van een setje zijn. Zo bestaat een outdoorset meestal uit enkele artikelen, waaronder een zakmes. Een messenblok is ook een zeer geliefd relatiegeschenk, waarbij de blok zelf bedrukt wordt met een bedrijfslogo.

HSG relatiegeschenken heeft een zeer ruim assortiment aan messen, wat je kan bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina.

Vindt u niet het mes dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een mes aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor messen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: