Metalen creditcard houders

Metalen creditcard houders met bedrukking

Het aantal bankpassen en kortingspassen van bedrijven en instellingen neemt steeds meer toe. Waar moet je ze laten? Plastic cards slijten snel, zeker in een lederen portemonnee welke net zo hard mee slijt. Daarnaast wordt de portemonnee er steeds dikker en onhandiger van. De creditcardhouder is de oplossing! In een creditcard houder kunnen alle pasjes beschermd worden opgeborgen. Het is een compacte houder zodat u uw belangrijkste pasjes altijd bij de hand heeft. Daarom hoeft u ook geen contant geld meer op zak te hebben. Toch zijn er ook pashouders verkrijgbaar met ingebouwde geldclip, mocht het toch nodig zijn om contant bij te hebben. Naast de functionaliteit en de bescherming die de pasjeshouder levert, kunnen de creditcardhouders ook zeer stijlvol zijn. De metalen creditcard houder heeft een mooi design en verschillende compartimenten. De afmetingen zijn gering zodat de pasjes niet veel plaats in beslag nemen in de tas of in de broekzak.

De metalen creditcard houders kunnen voorzien worden van een bedrukking met uw bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf. De bedrukte creditcardhouder van metaal is daarom perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Omdat het een praktisch en blijvend geschenk is, zal het nog lang gebruikt worden zodat uw bedrijf onder de aandacht blijft. Aangezien de zilveren pasjeshouders met logo overal mee naartoe genomen worden, wordt uw naamsbekendheid aanzienlijk groter doordat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf.  Het is dus een slimme zet om uw klanten, personeel en relaties te voorzien van een te bedrukken metalen creditcard houder als relatiegeschenk.

Het is ook mogelijk om bij ons aluminium pasjeshouders te kopen of leren creditcard houders met logo. Alle trendy creditcardhouders kunnen bezichtigd worden op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij zijn al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken, promotieartikelen en give-aways. Wij bieden u de laagste prijzen, goede kwaliteit en een snelle levering. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vraag gratis een offerte aan. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor metalen creditcard houders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: