Metalen sleutelhanger peace

Metalen sleutelhanger peace met bedrukking

De metalen sleutelhanger peace is een sleutelhanger in de vorm van een peace teken. De bedrukte sleutelhanger peace is ook nog multifunctioneel, aan de binnenkant van de sleutelhanger zit namelijk een flesopener.

U kunt bij ons de metalen sleutelhanger laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De metalen sleutelhanger peace is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook uitermate geschikt als promotiemiddel. De metalen sleutelhanger peace met opdruk is geschikt als giveaway op beurzen en open dagen.

In ons assortiment vindt u ook de metalen sleutelhanger flesopener truck en de metalen sleutelhanger flesopener model huis.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de metalen sleutelhanger peace bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor metalen sleutelhanger peace? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: