Metalen sleutelhangers

Metalen sleutelhangers met bedrukking

De metalen sleutelhanger is een hangertje die u vast kunt maken aan uw sleutelbos. De bedrukte metalen sleutelhanger zorgt voor een vrolijke sleutelbos. De hanger voor aan uw sleutelbos zorgt er ook voor dat u niet voortdurend naar uw sleutelbos moet zoeken maar gemakkelijk kan vinden.


De metalen sleutelhanger is verkrijgbaar in uw logo of bedrijfsnaam. De vorm van de sleutelhanger wordt door u bepaald. De metalen sleutelhanger is leuk en geschikt voor jong en oud. De metalen sleutelhanger relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten.


Bent u opzoek naar een ander soort sleutelhanger als relatiegeschenk? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan sleutelhanger met opdruk. In ons assortiment vindt u onder andere het sleutelbeursje, sleutel usb stick, sleutelhanger auto en sleutelhanger met klavertje vier. Door de ruime keuze aan verschillende sleutelhangers weet u zeker dat er altijd een product is dat precies bij u en uw bedrijf past.

Indien u geïnteresseerd of vragen heeft neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor metalen sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: