Microsjaals sleutelhangers

Microsjaasl sleutelhangers met bedrukking

De microsjaal sleutelhanger is een sleutelhanger in de vorm van een kleine sjaal. Deze microsjaal kunt u aan uw sleutelbos hangen. Met een bedrukking naar keuze, heeft u zo een unieke microsjaal aan uw sleutelbos hangen, een echte eyecatcher!

De sleutelhanger in de vorm van een sjaal is geschikt voor mensen die fan of lid zijn van een bepaalde club of vereniging. De microsjaal heeft een zachte franje aan de onderzijde van de sjaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bedrukte microsjaal sleutelhanger zal zeker gewaardeerd worden door sportfans.

Voor meer informatie of vragen over de microsjaal sleutelhanger als relatiegeschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor microsjaals sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: