Microvezel doekjes

Microvezel doekjes met bedrukking

Een bedrukt microfiber doekje voor bedrijven is als reclame middel sterk in opkomst. De microvezeldoekjes zijn eenvoudig en goedkoop te bedrukken met logo en tekst. Zo kunt u met de bedrukte microvezeldoekjes als relatiegeschenken op een hele originele, innovatieve en opvallende manier communiceren.

Het materiaal neemt gemakkelijk stof en water op en is daarom zeer geschikt om brillen mee te poetsen, net zoals elektrische apparaten, optische lenzen en computerschermen. Vandaar dat de microvezeldoekjes ook vaak telefoondoekjes, tablet doekjes, brillendoekjes of microfiber poetsdoekjes genoemd worden. Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de microvezeldoekjes laten personaliseren door middel van een full colour bedrukking. Het bedrukken van de microfiber poetsdoekjes gaat eenvoudig en snel en staat garant voor goede zichtbaarheid. Het was zelden zo eenvoudig om uw bedrijf te promoten!  

Het is een uniek en origineel idee om uw klanten, personeel en relaties te verrassen met een gepersonaliseerd microvezeldoekje als relatiegeschenk. Hierdoor zullen klanten de naam van uw bedrijf niet snel vergeten en blijft u nog lang onder de aandacht bij uw relaties! Doordat de microvezel reinigingsdoekjes met bedrukking gebruikt kunnen worden voor meerdere doeleinden, zal er nog voor lange tijd reclame gemaakt worden voor uw bedrijf of onderneming. Bovendien zijn de microvezel brillendoekjes met logo compact, nemen ze weinig ruimte in en zijn ze zeer handig in gebruik. Kortom, een relatiegeschenk dat wordt gewaardeerd!

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons assortiment. Ons aanbod is zeer gevarieerd! Hierdoor kunt u uw relatiegeschenk zo prijzig of zo goedkoop maken als u zelf wilt. Voor iedere branche hebben we een passend geschenk.

Voor schoonmaakbedrijven, opticiens, telefoonzaken en nog vele andere ondernemingen zijn deze microvezeldoekjes met bedrukking een ideaal relatiegeschenk dan wel promotieartikel. Laat de microfiber beeldschermreinigingsdoekjes bedrukken in volledige custom print met full colour kleuren. Dat is nog eens opvallen! Als u een zakenrelatie een microvezeldoekje met bedrukking cadeau doet, laat u als bedrijf een schone en opgeruimde indruk achter.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor microvezel doekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: