Milieuvriendelijke balpennen

Milieuvriendelijke balpennen met bedrukking

De milieuvriendelijke balpen is een milieuvriendelijke balpen. De florencia balpen relatiegeschenk is biologisch afbreekbaar. De eco balpen met opdruk heeft een prachtig uiterlijk en is erg handig in het gebruik.

De florencia balpen relatiegeschenken kunt u geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de florencia balpen met uw bedrijfslogo en/of tekst. De florencia balpen is milieuvriendelijk en zal geassocieerd worden met uw bedrijf, de florencia balpen met opdruk is dus een perfect promotiemiddel. De bedrukte florencia balpen zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de florencia balpen bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: