€ 4,08

A36-MO7755-13

Bekijk en bereken
Milieuvriendelijke bureausets

Milieuvriendelijke bureausets met bedrukking

Er komen steeds meer milieuvriendelijke producten. Mensen vinden het natuur steeds belangrijker. Er zijn speciale milieuvriendelijke producten. In ons assortiment vindt u verschillende producten die milieuvriendelijk zijn.

Een van de producten die u in ons assortiment kunt vinden is de biologisch afbreekbare bureauset. De biologisch afbreekbare bureauset is gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic dat houdt in dat het gemaakt is van plastic dat kan worden afgebroken zonder beschadiging van het milieu. De bedrukte milieuvriendelijke bureauset bevat een gum en puntenslijper die ook 100% biologisch afbreekbaar is. Het potlood in de bedrukte bureauset is van bamboepapier gemaakt. Verder bevat de bedrukte biologisch afbreekbaar bureauset een pen en ook nog een liniaal.

De bedrukte milieuvriendelijk bureauset is uitermate goed geschikt als promotiemiddel. U kunt de biologisch afbreekbaar bureauset laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het product persoonlijker. Het is het perfecte business gift op beurzen en andere grote bijeenkomsten.
Indien u vragen heeft over de milieuvriendelijke bureauset of over andere producten neem a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke bureausets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: