Milieuvriendelijke lichtgevende t-shirts

Milieuvriendelijke lichtgevende t-shirts met bedrukking

Het verlichte bedrukte T-shirt is een nieuw product. Het bedrukte T-shirt is milieuvriendelijk. Het T-shirt wordt ook wel het shirt light genoemd. Het T-shirt is een dynamo LED zaklamp in de vorm van een T-shirt. Open de button die vergrendeld is en knijp 1 minuut in de button, hierna is er 4 minuten helder licht.  Het eco T-shirt is ontzettend leuk voor op sportevenementen en concerten , maar ook als relatiegeschenk. Het is ook ontzettend leuk voor kinderen als relatiegeschenk, u kunt namelijk een speciale uitvoering bestellen hierbij zitten stiften zodat kinderen hun eigen T-shirt kunnen kleuren.


U kunt Het lichtgevend T-shirt laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Op deze manier word het een uitermate geschikt promotie middel op concerten of op sportevenementen. Het bedrukte lichtgevende T-shirt i ook een uitermate geschikt relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor kinderen. 


Het bedrukte verlichte T-shirt is verpakt in een luxe vensterdoosje. Het T-shirt is geschikt voor op festivals en evenementen en het is 100% milieuvriendelijk.
Indien u vragen heeft over dit product of andere producten neem dan a.u.b. contact met ons op.

001822560Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke lichtgevende t-shirts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: