Milieuvriendelijke opladers zonnebloem

Milieuvriendelijke opladers zonnebloem met bedrukking

De zonnebloemen stralen energie uit, staan voor vrolijkheid, optimisme en gezondheid. De sunflower verzamelt energie via het solar paneel en zet dit om in duurzame stroom voor uw mobiele telefoon. De bloempot met 2500 mAh oplaadbare lithium batterij, met een output van 5V/max. 100mA. 2 groene blaadjes als prachtige versiering voor het echte milieuvriendelijk gevoel. Er is een mini USB ingang en USB uitgang aan 1 zijde met 2 indicatorlampjes. Bij de bedrukte milieuvriendelijke oplader zonnebloem zit een mini USB kabel.


U kunt de oplader zonnebloem relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. U kunt de milieuvriendelijke oplader zonnebloem laten bedrukken na uw wens. De oplader zonnebloem met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan milieuvriendelijke producten. Doordat er een ruime keuze is aan eco producten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf of evenement past. Vindt u niet de milieuvriendelijke oplader zonnebloem als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de milieuvriendelijke oplader zonnebloem aanvragen onder aan de site.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke opladers zonnebloem ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: