Milieuvriendelijke potlodensets

Milieuvriendelijke potlodensets met bedrukking

De milieuvriendelijke potlodenset is een potlodenset die niet schadelijk is voor het milieu. De producten zijn gemaakt van oude kranten, dus zeer milieuvriendelijk. We hebben verschillende soorten eco potlodensets zoals de 7-delige potlodenset en de 12 potloden van 3,5. De 7-delige potlodenset bevat 6 kleurpotloden die gemaakt zijn van kranten. De 7-delige potlodenset bevat ook nog een gum. In de 12 potloden van 3,5 zitten 12 potloden in een opbergbuis verpakt.

De milieuvriendelijke kleurpotlodensets kunnen worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Doordat de milieuvriendelijke potlodensets kunnen worden bedrukt worden de bedrukte potlodensets meer gericht op uw bedrijf.

De bedrukte eco potlodenset is uitermate goed geschikt als promotiemiddel.  Het is het perfecte business gift op beurzen. De milieuvriendelijk potlodenset is ook een perfect relatiegeschenk voor mensen die erg begaan zijn met het milieu.
Indien u vragen heeft over de milieuvriendelijk potlodenset of andere producten neem gerust contact op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke potlodensets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: