Milieuvriendelijke Tekensets

Milieuvriendelijke Tekensets met bedrukking

Bent u op zoek naar een ecologisch verantwoorde relatiegeschenk of promotiemiddel? Dan is de milieuvriendelijke tekenset precies wat u zoekt. Het milieu is ontzettend belangrijk. Er zijn de afgelopen jaren steeds meer eco producten op de markt.
U kunt bij ons uw tekenset laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het een perfect promotiemiddel voor uw bedrijf. Doordat het milieu bij mensen steeds belangrijker wordt zou het zeker gewaardeerd worden bij uw klanten. U zal zeker een goed indruk achterlaten.
Wij verkopen verschillende eco producten een daarvan is de 3 delige potloodset. Dit bevat een potlood, gum en puntenslijper. Wij verkopen ook de 12 delige 7 kleurpotloden set .De 12 kleurpotloden zijn in een houten giftbox verpakt. De bovenkant kunt u eraf schuiven en gebruiken als liniaal. Een leuke accessoire als u de natuur uitermate belangrijk vind is de 12 delige tekenset. Het is gemaakt van hout en is verpakt in een box in de vorm van een potlood. Het is een uitermate geschikt promotiemiddel voor bijvoorbeeld beurzen.  Heeft u vragen over de milieuvriendelijke tekenset of over andere producten? Neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke tekensets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: