Milieuvriendelijke zaklampen

Milieuvriendelijke zaklampen met bedrukking

Bent u opzoek naar een milieuvriendelijk zaklamp? Dan hebben wij precies wat u zoekt ! de milieuvriendelijke zaklamp werkt niet op batterijen. Hierdoor is het ideaal voor noodsituaties of als u buitenhuis ergens heen gaat en u bang bent dat u niet genoeg batterijen heeft.


U kunt de zaklamp laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst hierdoor wordt het specialer. Het is uitermate goed geschikt als business gift voor op bijvoorbeeld beurzen. De milieuvriendelijke zaklamp met uw bedrijfslogo en/of tekst zal er heel professioneel uitzien.
De zaklamp is makkelijk in het gebruik vanwege zijn formaten. De maten van de bedrukte milieuvriendelijke zaklamp zijn 11,5x4x2,5 cm.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de milieuvriendelijke zaklamp? Neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor milieuvriendelijke zaklampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: