Mini bloembollen doosjes

Mini bloembollen doosjes met bedrukking

Verras uw relaties met het doosje met mini bloembollen! De bloembollen zijn geschikt voor jong en oud. Het bedrukte doosje met bloembollen zullen daarom zeker gewaardeerd worden door uw relaties!

Het vierkante kleine doosje is gevuld met verschillende bloembollen per seizoen afhankelijk. U kunt vanaf 100 stuks het doosje laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst met een glossy full color label en vanaf 1000 stuks drukken we het doosje helemaal offset. De afmetingen van het mini bloembollen doosje zijn 4 x 4 x 4 cm.

Is het mini bloembollen doosje niet precies wat u zoekt voor uw bedrijf? In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan dit product. U vindt zoal het sleutelhanger-tasje met bloembolletjes, de zakjes met bloembollen met eigen ontwerp en het rond blikje met glossy label.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini bloembollen doosjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: