Mini chocolade dragees

Mini chocolade dragees met bedrukking

De mini chocolade dragees zijn bekend en geliefd onder de mensen, daarom is het de perfecte vulling in een glazen pot, glazen stolp of blokzakje als relatiegeschenk! De mini chocolade dragees zijn mooi verpakt en de verpakking kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

In ons assortiment vindt u naast mini chocolade dragees een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Vullingen die aan de mini chocolade dragees gerelateerd zijn, zijn de zwart/wit dragees en de rood/wit dragees.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini chocolade dragees? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: