Mini digitale banddrukmeters

Mini digitale banddrukmeters met bedrukking

De bandenmeter is ontzettend handig. U kunt gemakkelijk en snel de druk van uw banden opmeten. Als u ervoor zorgt dat de banden de juiste druk hebben leidt dit tot minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot, dus ontzettend goed voor het milieu.


Om de bandenmeter nog leuker te maken kunt u het product laten bedrukken met uw eigen tekst en /of bedrijfslogo. Zo wordt de bandenmeter meer naar uw bedrijf gericht. Het is een leuk als relatiegeschenk voor autobedrijven.


De mini digitale banddrukmeter geeft de druk in bar op het digitale schermpje. De banddrukmeter is een mini versie u kunt hem gemakkelijk aan uw sleutelbos vastmaken.


Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de bandenmeter bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini digitale banddrukmeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: