Mini gieters van tin met aarde en bloemzaadjes

Mini gieters van tin met aarde en bloemzaadjes met bedrukking

Houdt u van tuinieren? Dan hebben wij het perfect relatiegeschenk namelijk de mini gieter van tin met aarde en bloemzaadjes met opdruk. De mini gieter van tin met aarde en bloemzaadjes is leuk om te geven en om te krijgen. De mini gieter met opdruk is gemaakt van tin.

U kunt de mini gieter van tin met aarde en bloemzaadjes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De mini gieter van tin met aarde en bloemzaadjes zijn perfect als promotiemiddel, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. De mini gieter van tin met aarde en bloemzaadjes relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De bloemzaadjes die bij de mini gieter van tin met opdruk zitten. Zijn de bloemen vergeet-mij-nietjes. De vergeet-mij-nietjes zijn ontzettend mooie bloemen.

Indien u vragen heeft over dit product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini gieters van tin met aarde en bloemzaadjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: