Mini grachtenpandjes met bloembollen

Mini grachtenpandjes met bloembollen en bedrukking

Origineel geschenkje in de vorm van een grachtenpandje. Afhankelijk van het seizoen vullen we de grachtenpandjes met tulpen, anemonen of gladiolen. Het grachtenpand met bloembollen met 1 tulp is verkrijgbaar van augustus – december. Het grachtenpand met 3 anemoontjes kleurenmix is heel het jaar rond verkrijgbaar en het grachtenpandje met 1 gladiool is verkrijgbaar van januari tot mei.

U kunt het mini grachtenpand met bloembollen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het mini grachtenpand met bloembollen is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook geschikt als promotiemiddel.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan het mini grachtenpand met bloembollen. U vindt zoal de bloembollenkoker small met bloembollen, het mini jute zakjes met bloembollen en het rond blikje met glossy label.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini grachtenpandjes met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: