Mini jute zakjes met bloembollen

Mini jute zakjes met bloembollen met bedrukking

De mini jute zakjes met bloembollen zijn ontzettend leuk. De stevige, fleurige bloembollen maakt tuinieren helemaal leuk! De jute zakjes zijn gevuld met bloembollen afhankelijk van het seizoen.

U kunt de mini jute zakjes met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De mini jute zakjes met bloembollen zijn geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook uitermate geschikt als promotiemiddel. Door de bedrukking op de jute zakjes komt uw bedrijf snel en gemakkelijk onder de aandacht bij uw klanten.

In het HSG assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de mini jute zakjes met bloembollen. U vindt zoal het rond blikje met glossy label, het olievaatje en spaarpot met bloembollen en de zakjes met bloembollen met eigen ontwerp bloemenkaart.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini jute zakjes met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: