Mini-Kit Originals

Mini-Kit Originals met bedrukking

De mini-kit voor in de auto is een uitstekend relatiegeschenk om te laten zien dat je achter een vereniging of club staat. Het mini tenue kan met een zuignap op het raam geplakt worden. Dit kan bijvoorbeeld een autoraam zijn of een raam ergens in huis.

Het mini tenue voor in de auto bestaat uit een los shirtje en broekje en de voor- en achterkant zijn verschillend te maken. Een bedrukt mini tenue zorgt ervoor dat de naam of het logo van de club of vereniging onder de aandacht komt.

Een mini tenue is een uitstekend relatiegeschenk voor mensen die lid zijn van een bepaalde club of verenging. Ook voor mensen die fan zijn van de vereniging zijn het geschikte relatiegeschenken.

Voor meer informatie of vragen over de mini-kit original kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini-kit originals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: