Mini klokken

Mini klokken met bedrukking

De mini klok is een klein klokje. De klok kun je uitschuiven. De klok geeft aan hoe laat het is en geeft ook de datum aan. De mini klok is handig mee te nemen in uw tas. De bedrukte mini klok is ontzettend handig en heeft daarnaast nog een mooie en chique uitstraling.


U kunt de mini klok laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De opdruk komt aan de buitenkant te staan van de mini klok. De mini klok is een perfect product om uw bedrijf te promoten. De mini klok met opdruk is leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De mini klok is ook leuk als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de mini klok bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini klokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: