Mini moestuintjes in blik

Mini moestuintjes in blik met bedrukking

We zijn allemaal een beetje aangestoken met het moestuin virus. Onbespoten en biologisch zijn twee steeds belangrijker wordende begrippen. Wilt u als bedrijf zijnde uitstralen dat u trendbewust bent en milieuvriendelijk? Dan zijn de mini moestuinblikken een zeer geschikt relatiegeschenk. Naast de gezellige soorten groenten die uit de blikken groeien, is dit relatiegeschenk ook symbolisch. Geef je zakenrelatie iets waaruit iets moois groeit. Dit is wat je in het zakenleven ook probeert na te streven.

Geef u mini moestuin een special touch. Bij HSG-Relatiegeschenken kunt u uw mini moestuinblik laten bedrukken met de naam, logo of website van uw bedrijf. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen en iedereen zal een positieve associatie krijgen met een bedrijf dat zo’n ludiek relatiegeschenk cadeau geeft. Een mini  moestuin past in iedere bedrijfstak en is voor jong en oud. Even weg van alle drukte en stress die werk soms met zich mee kan nemen, en kijken naar de groei van de cherrytomaatjes, muntblaadjes of chilipepers. Zorgen voor een lach op het gezicht van uw zakenrelaties.

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit hippe, trendbewuste en milieuvriendelijke relatiegeschenk? Kijk dan voor meer informatie op www.hsg-relatiegeschenken.com. Met vragen kunt u altijd terecht bij onze enthousiaste medewerkers. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk. Om een goed beeld te krijgen van het bedrukte mini moestuinblik sturen wij u gratis en vrijblijvend een drukproef. Zo doen we dit ook met offertes, deze zenden wij u kosteloos toe en u zit nergens aan gebonden. HSG belooft u snelle levering, goede kwaliteit en de scherpste prijzen. 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini moestuintjes in blik? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: